Projektowanie technologii gastronomii

W odpowiedzi na rosnąc zapotrzebowanie naszych klientów na wykonywanie projektów technologii stworzyliśmy własny dział projektowy. Nasi projektanci z wieloletnim doświadczeniem służą pomocą zakresie  projektowania  lokali gastronomicznych według obowiązujących norm sanitarnych i bhp. Projekty przygotowywane są zgodnie z wymogami systemu HACCP.

Proponujemy Państwu:

  • doradztwo w wyborze rodzaju i formy lokalu gastronomicznego
  • inwentaryzację pomieszczeń w przypadku obiektów już istniejących
  • wykonanie technicznego projektu technologii gastronomii, uzgodnionego z Sanepidem
  • opis technologii projektowanego lokalu
  • specyfikacja urządzeń i wyposażenia gastronomicznego wraz z podaniem ich parametrów technicznych
  • projekty techniczne z wytycznymi dla poszczególnych branż (wodno-kanalizacyjnych, elektrycznych, gazowych, wentylacyjnych)
  • nadzór autorski nad poprawnością wykonania poszczególnych prac na budowie
  • dostawę maszyn i wyposażenia gastronomicznego zgodnie ze specyfikacją zaakceptowaną przez inwestora
  • rozruch maszyn i urządzeń gastronomicznych wraz przeszkoleniem załogi w zakresie ich obsługi


 

Zapraszamy do współpracy od etapu koncepcji przez planowanie architektoniczno-budowlane inwestycji.
Każdy projekt jest przygotowywany indywidualnie przy uwzględnieniu wymagań potrzeb i specyfiki każdej inwestycji.
Jako jedna z nielicznych firm posiadamy własne lokale gastronomiczne co pozwala nam lepiej rozumieć potrzeby i problemy naszych klientów.
Zapraszamy także do współpracy architektów projektujących obiekty gastronomiczne i hotelowe do bezpłatnych konsultacji projektów z zakresie technologii gastronomicznej.


Szanowny inwestorze pamiętaj, że im szybciej się do nas zgłosisz tym więcej pieniędzy zaoszczędzisz.

© 2008 - 2019 Unopol.com.pl
& tworzenie stron www.mornel.com

Promocje | Projektowanie technologii gastronomii | UnoPol | serwis winterhalter | sklep gastronomiczny | piece Rational